Ponožky
Anotace: Když je mi zima...
Je mi zima na nohy
a nerostou mi parohy.
Teplé fusky si já navlíknu,
do ložnice Tebe odvlíknu.
Na postýlku něžně položím,
všechny svršky potom odložím.
Jen ty fusky teplé si já nechám,
ke spojení našich těl já spěchám.
Já oblíknu i mého kamaráda,
s tou vůní jahody, kterou máš tak ráda.
A pak v tom našem objetí,
proletíme století.
S ponožkami na nohách,
pak nemusíš mít se mnou strach.
Vždyť jistota je jistota...
Přečteno 777x
Tipy 33
Poslední tipující: mkinka, Hloupá Květinka, toužím.jít.dál, Boženka Němcová, lucajda89, ni.va, Holis, jita.1965, střelkyně1, Kars, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)