Rudé moře
Slunce zapadá
za obzor
na nebi
červánky
hrají své hry
v rudém moři
námluvy o milovaní
v jejich režii
kostky jsou vrženy
karty rozdány
v dnešní noci
která začíná
tma padá
hodina vlků se blíží
oheň v krbu praská
město utichá
láhev vína
je téměř vypitá
býčí krev se probouzí
karty jsou rozdány
žolíci jako polibky
esa jako klíče
do zavřených bran
milování
krev po těle proudí
srdce divoce buší
dva jsou jeden
rukou jako tužkou
kouzlím po tvém těle
znám ho už nazpaměť
poslepu poslouchám
tep tvého srdce
cítím tvojí vůni
cizokrajních květin
polibky tančí
v plamenech
žár ohně
našeho milovaní
je silnější
čím dal více
teplota vstoupá
pohyby se zrychlují
na Venušinu pahorku
naleznu
rudou růži
kterou v mapě
Tvého těla
zakreslenou nemám
vytetované
znamení lásky
znamení minulosti
o kterém nic nevím
co mě čeká v budoucnosti
o tom nepřemýšlím
jen se bojím
hodina vlků se blíží.
Přečteno 872x
Tipy 59
Poslední tipující: Sýkorka07, Patěnka, ziriant, Kapka, Holis, Radek.oslov.Šafárik, Quigleika, Churry, kikis, NikitaNikaT., ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)