Madla
Pod sebe prostěradlo
ať mi to nezmáčíš
...až se uděláš
jsi jako umyvadlo
s promáčklým těsněním
...po našem běsnění.
Sex s tebou to je žrádlo
latex,švihadlo,sádlo
durex a dlouhý rádlo
piju tě na ex Madlo
Kolik už jich tak padlo?
pod tělem tvým
radši nemyslím
..i když vím.
Sex s tebou to je žrádlo
latex,švihadlo,sádlo
durex a dlouhý rádlo
piju tě na ex Madlo
..i když mám krátký pádlo.
Přečteno 446x
Tipy 11
Poslední tipující: raďo, Mario de Janiero, 5thelement, NikitaNikaT., Zasr. romantik, CyaNide, Enkida
Komentáře (6)
Komentujících (6)