Anotace: ..
Kdysi jsem měla z Hulína kamarádku, vím jen, že se myslím jemnovala Maruška... už si přesně nevzpomínám... ale ju si pamatuji... černo, tmavo-vlasá! :o)
19.02.2009 11:52:00 | NikitaNikaT.
Uviděl jsem Zenge a Hulín a začal jsem se smát. Tu chvilku jsem si vychutnával a představoval si, co asi zenge napíše. Napadaly mě různé věci. Pak jsem báseň otevřel a bylo to tam! Přesné, ST a směju se. Vytisknu si ji do své soukr. sbírky, můžu?
19.02.2009 09:10:00 | Zasr. romantik