Anotace: Závislost na mýdlu.
V objetí vůně šeříku - příště lehce vezmeš za kliku ... a bude otevřeno :) ...(raději předem zahoď klíč :) )
07.03.2009 11:42:00 | toužím.jít.dál
moc hezké, připomíná mi námětem to Nohavicovu Zatímco se koupeš..taky fajn.
23.02.2009 23:23:00 | ni.va
:o) Když přijde miláček, zásadně nezamyskám! :oP Po sprše, v rouše evině, či jen v župánku k němu z koupelny pospíchám... :o) když se náhodou zapomene.
20.02.2009 14:25:00 | NikitaNikaT.