..Dominium..
Anotace: ..anotace není nutná (aspoň myslím si)..každý kdo je zamilován, zná ty procesy :o))
Sbírka:
..opeřený měsíc..
Rozprostřels´mi svoje tělo k chutné hostině
(puritán mi příští verše jistě promine)
Sladká něha skrývajíc se v hebké dutině
co chvíli se na jazyku horce rozplyne..
Rozprostřels´mi svoje tělo k noci slavnostní
(padlé ženy prominou mi právo výsostní)
V hloubce vzruchů jsme jak silní, tak i bezmocní
tantra ještě všechnu touhu stokrát umocní..
Rozprostřels´mi svoje tělo snad už tisíckrát
(sytí nám teď prominou ten neustálý hlad)
Prožitky si hledaj´cesty k tomu co chtěj´znát
Gejzír..slast a rozmanitost..všehomírný zkrat..
Přečteno 680x
Tipy 22
Poslední tipující: kroužek, NikitaNikaT., Holis, BArBArKO, nejsembásník, Rama_Maslova, Aisa, enigman, 5thelement, j.c., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)