Facebook
Nemám profil na Facebooku
virtuální známý
u časáků cvičím ruku
stříkám to do vany
pak to spláchnu do sifonu
jako stočný Vaku
vedle štětky,z hajzlu zvonu
převleču se do tepláků
Jsem trochu úchyl
a u chvil mých
lituju že nejsem mnich
u mojí vany
co je s chtíčem vyrovnaný..
Přečteno 450x
Tipy 5
Poslední tipující: Rolnička, raďo, Mario de Janiero, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)