Nedělej drahoty a sundej si blůzu,
co tam schováváš chtěl bych znát.
Neklej a nehudruj a nepouštěj hrůzu
a pojď si se mnou chvili hrát.
Vyser se na řeči a dej se mnou zlákat,
ty kecy o morálce nemám rád.
Přeci se nebudeš v posteli flákat,
tak pojd si se mnou chvili hrát...