Anotace: Tolik jsem tě Miloval
Dál bez čoudu musíš žvýkat,
ač absťák řve, že chybí fet,
budeš, chlape, těžko zvykat,
na život bez cigaret...
15.03.2009 20:49:00 | zzlatý
bezvadné...také touto láskou trpím:-) nešťastná..leč občas spalující:-¨)
09.03.2009 18:40:00 | Lady Carmila
Snad, že byla lehkou ženskou,
člověk se hned přitulí,
metodu měla tak hezkou,
že až zpívám fistulí.
V ústech si jen cígo laská,
požitek, co bere dech,
je to prima, dát si práska,
...když už ležím na zádech.
01.03.2009 12:15:00 | ota.pé