Potichu spolu
Na špičce jazyka se třpytí
kapička zlata s příchutí višně.
Co jenom dělí sen od prožití
a co nutí nás myslet hříšně?
Na stehnech zrůžověly stíny
ztmavené vášní s chutí medu.
Pár vteřin a sundáme džíny,
já budu ve stoje, ty v polosedu.
Zjitřené tahy Ti vykrouží ňadra,
a po ústech kreslí pak tužbu.
A odsud tiše, šeptej do prostěradla,
ať láska nám tělem prokáže službu.
Přečteno 949x
Tipy 37
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Koskenkorva, Dreamer.Z, PANGÁSIUS, ziriant, Němý_Vypravěč, kroužek, CyaNide, BArBArKO, UCET KE ZRUSENI, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)