Anotace: Jak říká kolega jedam - prostě básňa :-))
Pěkná, protože od poetky a o milování.
Však k obsahu - já rád zbrojím i ráno :-))
28.02.2009 18:37:00 | poustevník Jirka
ÁÁÁ to se mi mocka líbí... kdož už tu měl básenku jen ze slov... skvělé! ST!
27.02.2009 20:42:00 | NikitaNikaT.