Anotace: ;o)))
Moc hezká, dychtivá, svádivá... vášnivá. :o) Takové je skutečně krásné milování.
01.03.2009 19:45:00 | NikitaNikaT.
Krásné asociace, krásné verže, které podněcují fantazii, jenom škoda, že mi to se slovy taky tak nejde a asi ani nikdy nepůjde, to bych se musel narodit nejspíš jako žena :):)
27.02.2009 19:08:00 | symphonicsoul