Sex
Píšeš mi že jsem pro tebe
moc sexy a víš proč?
Protože tě nechci!
Zdám se ti svůdná v tom
černým prádle,nejsem kočkou
co tak děsně škrábe.
Chceš mé tělo každou noc
nedám ti jen tak na dobrou
noc.
Fotím se nahá a tebe to žere
Chci být svůdná,ale neberu
tebe.
Spím sama a sex je tím vším
dělám se sama a ty jsi jen stín.
Chceš jeden dotek a píšeš si
o noc touhy,hmm to bude asi
moc dlouhý
Jsem prý sexy ale Tebe fakt už nechci!
Přečteno 1274x
Tipy 37
Poslední tipující: Koala, josuatree, V.N.Losinský, Marcone, Jacob P. Verlaine, 4LJFilip, jarmil, A. E. Storm, leafe, Sleepwalker, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)