Nářek mladé vdovy.
Šel mládenec jednou z flámu,
zaslechl nářek skrze zeď,
že cos svrbí jednu dámu,
chtěla by to tam hned a teď.
Navštívil onu mladou vdovu,
osvědčil se tam jako host,
chtěla by to prý zas a znovu,
neb jedenkrát neměla dost.
Kdo se snad přece trochu bojí,
že byla to jen z nouze ctnost,
že soused ji rád uspokojí,
je pro ni malá pobožnost.
Přečteno 559x
Tipy 18
Poslední tipující: Tracy Beakerová, Holis, kroužek, Oťas, BArBArKO, Kars, labuť, nrocinu Jednorožec, 5thelement, Mbonita, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)