Anotace: Není to přímo sexu..to podle toho, co si kdo domyslí. A poraďte název :)
U vlaku k sobě se teskně tulíme,
rozloučit na týden se my dva musíme,
bylo však nádherné potom to vítání,
začátkem bylo něžné líbání,
sami zbytek si domyslete,
co, nechám na vás, jak chcete.