Anotace: ... taková trochu lechtivá - snad to v tuhle pozdní hodinu projde a nezpůsobí nikomu morální újmu :-)
je to velmi decentně vyjádřeno a přitom je v tom úplně vše, moc povedené!!!
04.03.2009 13:10:00 | Kubino 2
Už vím kam jsi mířila komentářem k mé básničce Poprvé. Jo, líbí se mi.
03.03.2009 13:21:00 | René Vulkán
Fantazii máš bez hranic,
zdá se, že neusnu již víc,
s tebou bych kašlal na mravy,
byť i s vidinou šatlavy.
02.03.2009 23:59:00 | ota.pé