tchoř
V Heřmanově Dvoře
na výboře měli tchoře
za stolem tam seděl jářku
a měl svojí sekretářku
byl předsedou obce
s kterou to šlo z kopce
sekretářka s tchořem paří
kafe vaří v kalamáři
občas sáhne do příklopce
jako správná sekretářka
má minisukni z úpletu
a kalendář upatlanej
od poševního sekretu.
Přečteno 488x
Tipy 6
Poslední tipující: Zasr. romantik, Kars, 5thelement, Mario de Janiero
Komentáře (3)
Komentujících (3)