Uličník
Polibky touhy z něhy
přišívám malými stehy
na tělo na ústa na ňadra,
aby nám touha nezvadla
Na bříško po těle stále níž,
zas šeptej. Teď už smíš.
Putuješ asi k závěru,
duši tím páchám nevěru.
S nadějí přiznám vinu,
podlehnu tvému klínu.
Odpusť mi lásko v tichém křiku.
Se mnou máš prostě kliku.
Přečteno 828x
Tipy 43
Poslední tipující: harmony, batůžek na motorku, staruska, Jana M., ziriant, Triffid Kolbe, 5thelement, Milásek, strašidýlko-střapatý, CyaNide, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)