Sobeckost je potřeba
Motáme se do svých sítí
od lásky krůček k nenávisti...
Zajímá nás to, co cítí
druhý - lásku, závist? Hnus?
NE! - Proč by taky mělo?
Každý jsme sám,
jen při sexu jsme jedno tělo...
- proto ráda dám!
Přečteno 483x
Tipy 5
Poslední tipující: 6thSun, La Suneteto, Barpob
Komentáře (2)
Komentujících (2)