Beru si
Anotace: jen tak pro radost
Beru si lehce bez ptaní
k sobě tvé tělo na hraní
mé prsty něžní lakomci
hledají cosi na dvorci
ochutnám vůni chtění
vzrušení v horkost mění
beru si lehce bez ptaní
tělo i duší bez lhaní
dlaně mí krutí spiklenci
s vášní Tě tisknou milenci
ochutnám krásné prokletí
než mi tvá duše uletí
Přečteno 832x
Tipy 34
Poslední tipující: alasar, Triffid Kolbe, 5thelement, Milásek, strašidýlko-střapatý, Němý_Vypravěč, Holis, floreciente, miriaim, Kars, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)