Anotace: Nemusím mít zrovna missku.
JO, souhlasím s kapkou, zkus ju! Schválně, takovů kontovů krasavicu oblbneš daleko lehčeji a vůbec šarmem nevtíravým, klidem důstojným , a vtipem inteligentním dostaneš, kterů si zamaneš. Jestli chceš?! :-)
09.03.2009 23:38:00 | trenérka
S žebravostí nebo kontem nejdál dojdeš, jo? :-D
Nejsou všechny stejný..a těch opravdu "kvalitních", je málo, jak řekl Maro :-)
09.03.2009 20:20:00 | Chancer