Anotace: ...o mladém krasavci, který neměl žádné kamarády. Ne snad proto, že nic neznal, neuměl a odevšad ho vyhodili.Nejspíš proto, že každému hned sprznil holku.
Sbírka: Na křídlech andělské touhy.
Krásné, tak nějak... realistické. A opět mě dostal poslední odstavec.
10.03.2009 17:40:00 | Tracy Beakerová
A já ti ST dám, ančto taková dílka rád mám. Fakt nádherně čtivé, aj téma je skvělé
10.03.2009 11:06:00 | Kars
Dám ti jen tip, protože jsi mi připomněl ... A vlastně jsem měl dát ST, vždyť je to dávno a on má své problémy, které já zas nemám. Víš co, zapiš si jeden a půl, to bude tak akorát.
09.03.2009 23:53:00 | Zasr. romantik