Vzkaz
Ráno si čtu na polštáři
Tvůj vzkaz rtěnkou napsaný:
Zas mi stojí! - Ty můj lháři,
noční part je dohraný.
Tančili jsme tango smělé,
nemohli jsme chytit dech,
polohy o kterých čteme,
které byly v našich snech.
Večer přijdeš, odpočatý,
do postýlky vlezem zas,
budeš to chtít, nejsi svatý,
oddáme se lásky krás.
Přečteno 684x
Tipy 32
Poslední tipující: bajli33, symphonicsoul, toužím.jít.dál, Holis, 5thelement, ni.va, Quigleika, enigman, carodejka, CyaNide, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)