Nymfomanka
Tvá ruka v mém klíně protančí noc,
rána jsou znavená a chci tě pořád, moc.
Nesmíš mi odejít, chci s tebou tančit dál,
zkusíme tanec tvůj, budeš zas můj král.
Jsem nymfomanka, musím tě tu mít,
z postele lásky nesmíš odejít,
snad stovky mužů chtěly by jít se mnou,
jen TY jsi přítomnost s budoucností temnou.
Sex je mé prokletí, vzrušení je droga,
známe se století a chcem to pořád znova.
Nejde to vyléčit, jen splnit si své touhy,
ráno se rozejít a večer bude dlouhý.
Hormony útočí, není žádná obrana,
zkušenost zúročím milováním do rána.
Zkusíme polohy o kterých jen čteme,
lásko, já zešílím, chtíč mě k Tobě žene.
Přečteno 772x
Tipy 30
Poslední tipující: Rbb, Chrysoperla Carnea, Lenni, Holis, toužím.jít.dál, 5thelement, CyaNide, el viento, Kars, labuť, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)