Chlapa k uspokojení asik zřejmě netřeba, ale polibky za něj, Ti nikdo nikdy nedá, stejně tak mužnou náruč, to pohlazení, slyšet jeho tep po milování... to vše je k nenahrazení...
09.04.2009 18:50:00 | NikitaNikaT.
A das take sama sobe lasku, hmm? Ne, sex a laska jsou dve ruzne veci :) Take jsem chlap a potesujici zpravou pro tebe muze byt fakt, ze nejsme vsichni stejni, ale nekdy se hleda tezko :)
03.04.2009 15:10:00 | Nergal