Čtvrthodina
Čtvrthodina napětí
rudé lampy
vůně růží
minuty které neutíkají
čekání
šaty z tebe
pomalu na zem
jak podzimní lístky padají
objevuji skryté
krásné poklady
ukryté v láhvi
zavřené
mezi ztroskotanými loděmi
stojíš proti mně nahá
nevinně ďábelská
kyvadlo milování
vnikám do tebe
eldorádo vzrušení
nevnímám sebe
Eleonoro z odcizeného dopisu
v bludné planetě mezi sny
maluji tě na plátno
líbám tvá krásná prsa
dotýkám se jich
mezi stíny noci
když lampy na ulici
sledují příběhy
napsaných v láhvi
mezi letními květy
ranní probouzení
v domě rajských jablek.
Přečteno 634x
Tipy 41
Poslední tipující: dream in emptiness, Thesssinka, strašidýlko-střapatý, symphonicsoul, Barpob, lucajda89, Lilly Lightová, Láďa, Kapka, padající do neznáma, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)