Anotace: --
nečekej dopoledne žádné tipy, teď jsou tady mladí, ti neocení, později snad uvidíš, jak zkušení tě ocení.
ST - hlavně za ty zkratky "devět vlasů, čtyři zuby", nebo spojení Dolly Buster a klonovaná ovce Dolly, super!
21.03.2009 10:08:00 | Zasr. romantik