Vzdechy nad samotou
Zas sám, oblečen jen v tmu,
ve smutný pokoj do koutu se dívaje,
plavu v představách o tobě,
vzdychám si sám pro sebe, o samotě.
Už si nepamatuji tvou růžovou barvu,
co jazykem tolikrát jsem dráždil,
v tvé polibky v nekončící tmě,
dopadaly na objetí naší lásky.
Jen potichu a sám o samotě,
teď dráždím své tělo,
při vzpomínce na naše úchylné hry,
kdy v poutech křičeli o milost.
Nemluvím pravdu,
teď jsem sám a tvé vzpomínky,
po těle lezou a obtěžují,
každý doušek mé samoty.
V tak vlhký tvůj klín,
kolikrát jen snem se stával,
a co teď, kdy jsme se rozloučili?
Já jen sedím a vzdychám o samotě.
Přečteno 499x
Tipy 5
Poslední tipující: ziriant, zlomeny srdce, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)