Malá nevěrná holka
Holčičko, co se to s tebou stalo?
Kde v tobě tolik drzosti se vzalo?
...že podvádíš kluka, co prý miluješ
a denně věrnou lásku slibuješ!
Kam poděla se tvoje nevinná čistota?
Ten kluk je pro tebe jen jakási jistota,
že nezůstaneš sama s hromadou citů,
kopicí vzpomínek, výčitek a ohraných hitů.
Proč pořád chceš, co zrovna nemáš?
Proč stále něco jiného hledáš?
Chováš se jak malá nevěrná coura,
co štěstí sama sobě dokonale bourá!
Přečteno 874x
Tipy 11
Poslední tipující: PPetrushka, Lioness, Seanko, Romana Šamanka Ladyloba, Rbb, CyaNide
Komentáře (3)
Komentujících (3)