Anotace: milování
Prý jsou krásné chvíle, kdy básník dokáže ovládat slova... já myslím, že ještě krásnější jsou ty, kdy je básník schopen nechat se slovy ovládat sám (jako schopnost vnímat a naslouchat) - a tak cítím Tvou poezii. Je to úžasné.
15.06.2009 19:07:00 | ziriant
Před dvaceti lety byli astronomové svědky jedné z největších hvězdných explozí za posledních 400 let. Výbuch supernovy 1987A byl v mnoha směrech mimořádný...
http://www.rozhlas.cz/leonardo/vesmir/_zprava/327301
ale to už je dvacet let... :o))
25.03.2009 00:47:00 | jedam
sakra,já blbec koupil dalekohled,dřepím na kopci za městem a čučím do nebe...
24.03.2009 23:29:00 | jedam
tomu se říká vášeň, žhavá, nespoutaná a bez cenzury, přesto něžně podaná
24.03.2009 23:11:00 | Kubino 2
Tíško znovu pročítám,
lásku, její chtíš
tak v řádcích Tvých
si užívám...
Krásné veršíky, Levandulko, je to radost číst... nádherné! ST! za obsah. Kdo ví, co mě zítra čeká... snad konečně... krok dál.
24.03.2009 22:23:00 | NikitaNikaT.