Pocity na dálku
Anotace: kamarádce se líbila...
Už ležíš ve svém pelíšku? Dobře…
Tak zajeď rukou k podbřišku.
Prsty rozevři čárku svou.
Nestyď se, myšlenky mé
vedou ruku Tvou.
Prsty uchop knoflíček,
co k dlouhé slasti je klíček.
jemným třením bránu odemkni
A v myšlenkách svých mě vysvlékni…
Přečteno 679x
Tipy 1
Poslední tipující: CyaNide
Komentáře (3)
Komentujících (2)