Poprvé
Anotace: kdo z nás na to zapomene:)
Poprvé cítila hroty skal
Přišel s nabídkou kvalitního sexu
a vůbec nečekal
na odpověď
na ranní kávu ani neposnídal
opustil hnízdo
roztoužené užženy
netušil o tom,že je panna!
Ta teď zakutaná v peřinách
roní slzy
jako hrách
sama
Přečteno 639x
Tipy 7
Poslední tipující: Vodoměrka, Radek.oslov.Šafárik, petříček, Maro Deives, v.hercik, Markéta Hl., Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)