Milování
Svou hlavu složit do klína,
kde vnímám teplo tvého těla,
tam dobře se mi usíná,
tam schoulit bych se chtěla celá,
a nechat tvoje něžné dlaně,
ať laskají má tajná místa,
a stoprocentně jsem si jistá,
že oddám se ti lásko má,
že přivinu své hříšné tělo,
co s tvým tělem by splynout chtělo,
a ochutnám vůni tvé kůže,
hřešit se nemá, milovat může,
a tvoje něžné doteky,
chci cítit v sobě na věky...
Přečteno 1004x
Tipy 8
Poslední tipující: Pevya, Ďábel sám, CyaNide, Sýkorka07
Komentáře (2)
Komentujících (2)