KOUPIL JSEM SI NOVÉ KECKY HÉÉČ, ZÁVIDĚJ MĚ LIDI VŠĚCKY HÉÉČ.
Anotace: Takový určitě nemáte
MOJE KECKY
Mám já ale pěkný kecky,
záviděj mě lidi všecky.
Uměj chodit dopředu,
a i klidně dozadu.
Běhat můžou,
skáčou hopem,
uměj jezdit autostopem.
Když zavelim, tak stát budou,
když poručim, tak se zujou.
Jó otočky dělaj z módy,
po slepu jdou do hospódy.
Nechávám si o nich zdát,
pro mě jsou fakt akorát.
Přečteno 487x
Tipy 31
Poslední tipující: Kyška, Lucije, Adrifinell, Rolnička, Holis, 6thSun, Žqáry, strašidýlko-střapatý, Markéta Hl., lucajda89, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)