petržel

petržel

Anotace: ..

Nejsem kněz
kdo by to byl vydržel
zahnul jsem bohu žel
ví to ves i psi za vsí
řekla slez a plav si
za to může petržel
s čtvrtkou Argimaxu
dávka byla dvojitá
ztopořila flaxu
a ta flaxa vysílá
prej signály hlavě
součastníkům i pamětníkům
co válčili na Pijavě
nejsem kněz
ani nevidomí
těch těles
co pluje mezi domy
v sukni nad koleny
je to vůbec dovolený?
jsem jen chlap
sláb co se vůle týče
pro ty chvíle vzrušení
padl bych klidně u Haliče
Autor zenge, 09.04.2009
Přečteno 430x
Tipy 3
Poslední tipující: Mario de Janiero, Rolnička
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...kolikrát já už jsem pad...

23.04.2009 15:56:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí