Anotace: /netradičně/ mužskými ústy zašeptaná ...
Jejku, tak krásná, svůdná a lechtivá básenka. Krásně se mi četla... jen v myšlenkách svých na chvíle milování... stále myslívám...
11.04.2009 20:02:00 | NikitaNikaT.
Když duše se rozespívá
a tělo chvěje se žárem
tekutý med
teď
mě veď....
ST však víš
11.04.2009 19:35:00 | Mbonita
Láska,
co dovádí jak dítě bez dozoru..
tak o ní sníš?
Bezesporu!
===
Jiří senior
10.04.2009 23:10:00 | j.c.
Až srdéčka zběsile tepají,
A plíce po dechu lapají,
Až tělíčka se zachvějí,
A duše vědomí ztrácejí,
Pak dojde k lásce zahřmění.
/ kůsek z mojí básničky "Až" /
10.04.2009 22:33:00 | Kars
krásné je snít a těšit se až ...
chce se tebou být, no tak se snaž...
10.04.2009 11:59:00 | nejsembásník