MÉ JMÉNO JE FRÁŇA
***
U krbu v pokoji
zakládám rodinu
na nahém těle
pohledem spočinu
Vrtíš se na kůži
tváříš se dojatě
tvé tělo ví co chce
hltám tě napjatě
Šeptáš slova něžná
nerozeznám věty
něco jsem zaslechl
možná...snad...já a ty
Ty a já prokláni spolu
tělo v luk obracíš
chvěješ víčky vzdechů
vstřícnější cestu nabízíš
konec konec vrchol je tu
...jo jo jo
...ano ano
...jó...no jo no
Začátek mazlení
škrábeš má záda
zaslech´ jsem větu
Fráňo...mám tě moc ráda
Hezky se přitulíš
vsaješ v má ústa
otevřeš oči
jsi si mnou jistá
...usínáš
...v krbu oheň praská
...jsi jako víla
...pro mne jsi čistá
***
Přečteno 536x
Tipy 63
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, kuskus pruhovaná, Kapka, kroužek, Bíša, labuť, 5thelement, maliska, CyaNide, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)