Milování
Prsty se připravují k útoku,
rozbíhají se něžně po boku,
pak putují dolů pomalu,
hledají okraj mého atolu.
Vnikáš do mě jemně,
rozpouštíš se ve mně,
už tě cítím všude,
čekám kdy to bude.
Kradeš mi srdce moje,
bereš si moji duši nevinnou,
už nejsme duše dvoje,
splýváme spolu v jednu, jedinou.
Přečteno 1202x
Tipy 33
Poslední tipující: Němý_Vypravěč, Milásek, Lonely.girl, Holis, V e r u n k a, Bíša, Seanko, labuť, NikitaNikaT., Žqáry, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)