chci tě zlato, chci tě hned
chtíč fakt neni žádnej med
chci tě v sobě, chci tě mít
snad tohle jednou budeš číst
prostě tě dostat, pak vrátit zpět
slyš můj tichý perverzní zpěv
že tě stejně brzo vomrdám
nic jinýho od tebe nečekám
nic jinýho sama nehledám