tebe už ne
Anotace: prostě je čas zmáčknout restart a hodit další jméno
miluješ mě, já to vím
na tohle ale neslyším
chci jen toho, kdo mě nechce
ať si říká kdo chce, co chce
prostě se jen tak nezměním
klidně si házej kamením
chci jen toho, kdo mě nezná
že jsem k tobě vůbec lezla
prostě si ráda vybírám
neklepu, jdu rovnou dál!
Přečteno 453x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, Rolnička, CyaNide, Marupiara, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)