ta, co sex ráda má
usychám v dešti průhlednejch keců
a ten cit, co byl mezi náma
sbalil si věci, odešel z rána
tyhle listy už píšu jen tak z hecu
při pohledu na jiného teď teču
a připadám si jak nevěrná kráva
co prostě ráda dává
tak na mě zlato, už prosimtě nečum
jsem prostě taková
nikdo mě nezmnění
ta, co sex ráda má
... nikdo mě nezmění
Přečteno 793x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Rolnička, Marupiara
Komentáře (1)
Komentujících (1)