Dnes, zítra i pozítří...
Anotace: 230...uuuuuuf.... :-)))
Tvůj vlhký klín
porostu prostý.
Do ráje mě láká
poprvé a po stý.
V úžlabině neřesti
touha škvírku hlídá.
Do plátků balenou
jen pozvaný ji vídá.
Feromony omámen
lapen chutí vášně.
Tvář do ní zabořím
a je mi zase krásně.
Pro tuto noc uvězněn
ústa plná medu mám.
Srdce rychlost zvyšuje
to tempo dobře znám.
Signál do rtů dáváš
jak moc je to krásný.
A že ještě jednou chceš
je mi snad prý jasný:
,,Neváhej, neotálej
jsem tu jen pro tebe.
Jazýčkem pohlaď mě
a vezmi do nebe…"
Přečteno 829x
Tipy 23
Poslední tipující: Poetik, Jiří I.Zahradník, Impresse, Quigleika, dream in emptiness, ilona, AndyKo, Holis, CyaNide, Marupiara, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)