23:25
Anotace: té, co krásně šeptá
slyším tvou motlitbu
cítím tvuj dech
tělo jak úlitbu
bohu tu nech
znamení kříže dlaní
do něho vpal
ať hlavu skloní
hřešit chcem dál
nahá hřeješ ohněm
amen na rtech shoří
popelem po něm
prsty se bořím
Komentáře (4)
Komentujících (4)