Anotace: ...
Na Tvůj věk obsahově velmi zralé dílo. Nechce se mi věřit, že by bylo prosycené toliko realitou vlastních prožitků, nabývám totiž pocit, že ve svém věku jsem v lecčems možná stále trošku pozadu :-).
Z technického hlediska to chtělo možná trochu více času a najít znělejší rýmy a dorovnat rytmus (anebo ho téměř vypustit, do nevázané formy).
Třeba 4. verš: „...jen ať si v tobě plujou...“
či 5. verš od konce: Raději použít: „Nebo noc probdělá?“
17.05.2009 22:00:00 | Špáďa
Pro mne trochu zvláštní, přesto působivé, čtivé dílko a poutavé...
27.04.2009 18:21:00 | NikitaNikaT.