Anotace: Dříve než mi tváře zblednou, zcela zblednou, chci to zkusit jednou, ještě jednou, třeba s Vámi milé dámy chcete-li.
Sbírka: Breviář bláznů.
Estéčko ti posílám napomoc,
vyžeň tu,
co nad tebou se sklání,
svěř se snům,
tož dobrou noc
28.04.2009 08:26:00 | Kars
Ty jsi ale kecka... jaké chmury mi sem dáváš... chjo... ale líbí se mi obsah jako takový, je lehce k zamyšlení, ale koukej mi napsat něco veselého, neb olej smutku a slzy mi přiléváš... to mi nedělej.
27.04.2009 20:34:00 | NikitaNikaT.