Viky
Anotace: pracující fantazie ospalého člověka...
Slyším šustnutí panenské blány,
začínaj se slétávat vrány.
Samá bolest, samá krev,
teď se cítím jako lev.
Dopředu, dozadu, tam a zpět,
těch pohybů zvládnu jen pět.
Celé orosené a lepkavé tělo,
Viky, ty máš ale velký dělo.
Viky Cabadaj vesele řádí,
s tou Marikou jim to moc ladí.
Konec sexu, konec všeho,
tak obdivujte Vikyho !!!
Přečteno 389x
Tipy 3
Poslední tipující: Rbb, Bíša
Komentáře (0)