V kapradí
Puntíky z bělostných konvalinek
skáčou jak vločky před očima,
v notovém zápisu
očních mých linek,
chvilku je horko,
chvilku zas zima.
Na lůžku vystlaném kapradím
ňadra má hledají odhodlaně
nejkratší cestu do Tvé dlaně,
tone v Tvých polibcích i můj klín.
Já na kolena hlavu skláním
ve chvíli touhy a odevzdání
s odkrytou šíjí.
Láska prý nezabíjí.
Tak proč mám pocit,
že prosit musím
o milost ...
Tak už mě netrap ...
... vezmi si mě ...
Přečteno 616x
Tipy 53
Poslední tipující: Rasputin.m, symphonicsoul, Holis, střelkyně1, NikitaNikaT., vodnař, 5thelement, Němý_Vypravěč, Bíša, STIMPRE, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)