Ranní SMS
Anotace: Ranní sms přítelkyni, aby se jí lépe vstávalo.
Líbám tě ty mé koťátko,
ty moje sladké lízátko,
máš trávníček nakrátko
a rudneš jako rajčátko.
Být ti teďka blizoučko,
líbal bych ti místečko,
které je dost nizoučko
a přináší ti blahoučko.
Přečteno 898x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)