Anotace: Vzpominky na poprve. /Venovano.../
Jsem tu, jak vidím, pozdě. Ale přišel jsem, přečetl a dávám ST. Pěkná.
01.08.2009 18:49:00 | Zasr. romantik
Tahle basnicka je velmi krasna, nezna a poeticka, je videt ze si zen vazis a to je moc peekne.ST.
15.05.2009 18:09:00 | carodejka