Jen tak 3?

Jen tak 3?

Anotace: takový kraviny

JINCE

Majitel nevěstince
z náměstí města Jince
sliboval práci manekýnce
třicet táců měsíčně
za pár čísel na pryčně
s kaučukovou matrací
Teď rajtujou jí Rusáci
pohádkově bohatý
s prachama šla navrch strmě
díky svojí hrmě
dostala se do vaty.

PŘÁNÍČKO

U křesla houpacího
mít stojan na noviny
tam spousta sprostejch časáků
ledničku plnou lahvovýho
za služky čtyři klíny
a mít to všechno na háku
vstával bych po desátý
z postele plný ženských těl
...jé to bych chtěl

urob si sám

Ženská noha nevkročila
do mýho stavení
sám si vařím sám si peru
na tom nic není
a jak to řešim sexuálně
uhodnete schválně....
..mezi žebra topení
to poradily holky
nesmí bejt moc horký.

Knižák

Ve frontě na klobásy
šedivý v copu vlasy
jednu tady jednu do vlaku
hle to Milan Knižáků

Daskabáty

Tam na stráni u lesíku
založil jsem školu styku
kde učí šoustat snad i lelky
jde vo to jen chytit cvik
kurvy budou učitelky
říďa otec Školastyk.
Autor zenge, 08.05.2009
Přečteno 450x
Tipy 13
Poslední tipující: ziriant, Rolnička, al-pacino, CyaNide, raďo, sei to do, Radek.oslov.Šafárik, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super- tak trochu slyšim Plíhala?

08.05.2009 23:58:00 | sei to do

to je život,nebo jen sen

08.05.2009 16:27:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí